Mora da zna da zaćuti kad treba: Mirka iznenadila priznanjem kako vaspitava ćerku!

Autor:

Zabava

24.04.2019

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mirka Vasiljević i njen suprug, fudbaler Vujadin Savić imaju troje dece, a glumica sada priznaje koliko je teško uklopiti posao i porodicu.

RepublikaFoto: instagram.com/mirkavasiljevicfans
Mirka Vasiljević...

Mirka i Vujadin su veoma mladi uplovili u zajednički život, a glumica je priznala da je mnogo teško raditi i imati porodicu. Glumica je otkrila kako vaspitava svoju ćerku.

- Da mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da mora da zaćuti kada treba jer mi treba mudro da naučimo da ćutimo, onda može da opstane brak, da dobijete šta god hoćete. Da bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da bude pravična i srećna - rekla je Mirka u "Premijeri" i dodala šta je bitno da bi veza opstala:

RepublikaFoto: instagram.com/savicvujadin
Mirka i Vujadin..

- Ja mislim da kompromisa mora da bude konstantno, svaki dan. U raznim situacijama neko mora da popusti, da sačeka, da pričeka. Dok su god to neki problemi koji ne ugrožavaju porodicu, to su smešni problemi. Ako dođe do drugih problema, mora da se zatvori u četiri zida i to reši- rekla je Mirka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading