Kija Kockar konačno progovorila o venčanju sa Slobom!

Autor: Alo.rs

Zabava

23.04.2019

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski mediji preneli su priču o tome da Kija Kockar i Sloba Radanović planiraju da stanu pred matičara ponovo, kao i da će se ova ceremonija ponovnog stupanja u brak odviti u Americi u junu, kada nekadašnji supružnici planiraju da idu na turneju po ovom kontinentu.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Kija i Sloba...

- Sama sam. Nemam nikakvu ljubav. Ne udajem se za Slobodana. Bili su naslovi da se udajemo u junu u Americi. Ne idemo u Ameriku u junu nego u septembru. Radi se upravo na tome, predajemo papire. Nadam se da će nam Amerikanci dati vizu s obzirom na to da sam na svim štandovima po Americi - osvrnula se Kija na novinske napise, spominjući pritom jedan američki magazin koji ju je svrstao u 12 uspešnih žena na koju treba obratiti pažnju.

Osim toga, Kockareva je u “Novom jutru” priznala da joj je tek sada drago što nije emotivnog partnera predstavila javnosti, budući da se raskid desio brže nego što je mogla da očekuje.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro - Dea i Sarapa
Kija Kockar...

- Drago mi je što ga nisam predstavila u javnosti upravo zbog ovih stvari. Moj sledeći partner biće predstavljen ako se desi beba, što se ja nadam da će se nekad desiti - zaključila je vlasnica hita “Amorova strela” uz osmeh.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CTOJAH

23.04.2019 08:24

Мени Кија као Сунце сија.

Odgovori 13 1