Bijelo dugme raspevalo Novi Pazar!

Autor:

Zabava

22.04.2019

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na godišnjicu grada a ovo je bila 558-a, Goran, Alen i Tifa skupili su mladost ali i njihove mame i tate i proslavili pevajući najlepše pesme Bijelog dugmeta.

RepublikaFoto: Promo foto
Bijelo dugme...

Pevali su mladi iz Pazara svaku pesmu od početka do kraja, i doživeli najveće u ovoj svečanoj noći. Kada se na velikom led ekranu počeo emitovati kratki film o dugmetu vrisak je zaparao nebo a ređali su se kadrovi iz cele karijere dugmeta i simbola bivših vremena, fića nacionalno vozilo, Vučko maskota saraje ske olimpljade i tako redom.

Na binu izlazi Goran i orkerstar i dobro poznati rifovi cepaju noć, Alen kreće sa "Noćas je ko lubenica" i preko 25.000 ljudi počinje i ne prestaje da peva do samog kraja.

Posebno emotivno je bilo kafa se pojavio i Tifa a onda "Lažeš zlato".

Bilo je i suza i u publici i na bini.

Sve se prolomilo na "Đurđevdanu" sva grla koliko ih je bilo pevali su iz sveg glasa, za kraj "Ružica si bila" šta reći , noć za pamćenje i za legende i sve koji su imali sreće da je provedu sa njima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading