Miljana poručila Ivanu: Alkoholičaru, u grobu treba da truneš!

Autor:

Zabava

20.04.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković šokirao je javnost izjavom da na malog Željka, kojeg je dobio sa Miljanom Kulić, ne gleda kao na sina. Naime, učesnik "Parova" nije krio da nema osećanja prema svom detetu i da strahuje da mali ne povuče gene na majku.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Nekd su bili u ljubavi...

- Na Željka ne gledam kao na svoje dete, nemam osećaj da je to moj sin. Sigurno će me mnogi osuditi, ali ja ne mogu da lažem. Jednostavno, kad pomislim na to dete, odmah se setim Miljane, nju ni majčinstvo nije promenilo - kaže Ivan i otkriva koliku razliku pravi između ćerke Lene, koju je dobio u braku sa Gocom Tržan, i sina Željka.

RepublikaFoto: printscreen/happytv
Ivan Marinković

- To dvoje dece ne mogu ni da se porede. Nikako nije isto zato što je Lena rođena u braku sa Gocom i iz velike ljubavi, dok je Željko slučajno napravljen u rijalitiju. Lena će mi biti na prvom mestu zauvek. Ne mogu da ih gledam na isti način, nju sam ja odgajio, a Željka sam jednom nakratko video - brutalan je Marinković, koji nastavlja da se pravda, pa ističe da ne bi voleo da mu sin povuče na Kuliće.

 Učesnik "Parova" rekao je kako njegova ćerka Lena i mlađe dete ne mogu da se porede, a Kulićka je oštro osudila ove njegove reči

- Možda jednog dana bude drugačije, možda proradi u meni taj očinski instinkt prema njemu. Svakako da mu želim sve najbolje i molim boga da ne povuče na ludu Miljanu ništa. Bolje da ima više mojih gena, inače, jadan on. Moja familija nije sjajna, ali je svakako bolja od Kulića - završava rijaliti-igrač svoju jezivu ispovest, dok Željkova majka nema lepo mišljenje o Ivanu i oštro ga osuđuje zbog ovakvih reči.

RepublikaFoto: facebook.com/Miljana Kulic
Osula "drvlje i kamenje" po Ivanu... Miljana

- Ma, on je jedan alkoholičar, klošar jedan, u grobu treba da trune. Željku takav otac ne treba, nikada nije ni pitao za njega. Moj sin je moj život, ne mora on da se brine o njemu. Porašće Željko, pa će sve sam shvatiti, nema potrebe ja da mu pričam kakav mu je otac - kaže uzbuđeno Kulićka i nastavlja:

Miljana: Željku takav otac ne treba, nikada nije ni pitao za njega

- Maloj Leni želim sve najbolje. Hvala bogu, dete ima pravu majku, pa joj ova budala i ne treba. Ko zna koliko dugo i nju nije video, treba da ga bude sramota.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić...

Podsećanja radi, Ivan i Miljana imali su pretprošle godine strastvenu vezu u rijalitiju "Parovi", gde je Kulićka i zatrudnela. Ubrzo se ovaj par rastao, a ona je svoju trudnoću nastavila da vodi u drugom rijalitiju "Zadruga". Nakon što se porodila u Nišu, Marinković je svog sina Željka samo jednom video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CTOJKO

20.04.2019 09:45

То је вероватно отац њеног детета. Зашто да труне у гробу?