Cuca i Šaban imali snimak: Video nastao malo pre Šaulićeve smrti!

Autor: Svet

Zabava

19.04.2019

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Ivone Negovanović Cuce i Šabana Šaulića pojavio se na internetu, a prema nezvaničnim informacijama ovaj video zapis nastao je malo pre smrti kralja narodne muzike.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ/V. LUKUĆ
Isplivao snimak Cuce i Šabana...

Snimak je napravila Cuca, a pomoću aplikacije "Snapchat", i po svemu sudeći nastao je na nekom slavlju na kom su Ivona i Šaban zajedno bili.

U jednom trenutku, kako se vidi na snimku, Šaban je pokušao da zagrize čašu u čemu ga je Cuca sprečila.

Pre smrti, Šaulić je uvek negirao da ima bilo kakve veze sa Ivonom Negovanović iako su nekoliko puta uslikani zajedno pa čak i usnimljeni kako se ljube na Slaviji.

Foto: facebook.com/ivonanegovanoviccuca
Nikada nije negirala vezu sa šabanom...Cuca

- Ma kakva Cuca i devojke! Imam ženu, decu, unuke, nikada bolje se nisam osećao. To što pričaju da sam nešto imao sa njom je budalaština, davno je sve to završeno. Nemam više nikakve veze sa njom. Super sam sa Gocom - pričao je tada Šaban.

Šaban Šaulić, kralj narodne muzike preminuo je 17. februara od posledica teške saobraćane nezgode u Nemačkoj kada se vraćao s nastupa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading