SISOMANIJA NA ESTRADI: Mina izvadila silikone, Anabela ugradila nove

Autor:

Zabava

29.08.2017

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Kostić izvadila je silikonske implantate, dok je Anabela Atijas svoje zamenila novim broj većim

Foto: ST/V. LUKIĆ
Mina Kostić

Folkerka i denserka ove poduhvate su obavile pre nekoliko meseci i obe su prezadovoljne promenama. Mina se više ne žali na bolove u leđima, a Anabela je prezadovoljna kako njen dekolte sada izgleda.

Trpela bolove u leđima

Mina Kostić jedna je od prvih domaćih pevačica koja je uvećala grudi silikonskim implantatima. Ona je ovaj estetski zahvat obavila pre 12 godina i uvek je bila u top pet domaćih pevačica sa najvećim grudima. Iako su joj mnogi zamerali što je na tako sitnu građu udenula prevelike grudi, Mina je bila zadovoljna izgledom, ali ne i svime onim što prati tolike "balone". 

- Imala je užasne bolove u leđima. Ona je sitne građe, malena je, a grudi su bile jake petice. Nesnosne bolove je trpela 12 godina, sve dok joj ove godine nije pukao film i rešila je da ih zauvek odstrani iz tela - kaže naš izvor.

Mina je još 2005, kada ih je ugradila, imala komplikacije. Naime, pevačica je sveže operisana otišla na nastup, gde je zamalo pala u nesvest od bolova.

- Najgore je prošlo. Sada u jednoj dojci osećam peckanje, a druga mi s vremena na vreme utrne - javno se jadala Kostićeva. Vađenje silikona Minu je koštalo 1.000 evra.

Ovežila dekolte

Foto: ST/V. LUKIĆ
Anabela Bukva

Anabela Atijas zamenila je dotrajale silikonske implantate novim, za dva broja većim silikonima.

Nakon operacije raka dojke koju je imala u 19. godini, Anabela je šest godina kasnije ugradila silikone, i to je jedina estetska operacija koju je pevačica imala.

- Od prve ugradnje silikona prošlo je više od 15 godina, pa su njene silikonske proteze bile više nego zrele za zamenu. Anabela se 2013. porodila i na svet donela ćerkicu Blankicu. Njene grudi su tada još više pale. Pevačica se za zamenu silikona odlučila tek nedavno. Ona je pre nekoliko meseci odlučila da izvadi stare implantate i zameni ih novim, dva broja većim grudima - kaže izvor blizak pevačici.

Anabela sada izgleda bolje nego ikada, a dekolte, koji ju je koštao 3.000 evra, izgleda kao dekolte od milion dolara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading