Anabela će doživotno biti na lekovima: Zbog bolesti štitne zlezde pevačica na mukama!

Autor:

Zabava

19.04.2019

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas je od kada joj je konstantovana bolest štitne žlezde promenila lični opis.

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci
Ima obolelu štitnu žlezdu...

Naime kako je poznato tipovi bolesti štitne žlezde su različiti pa tako jedan tip daje preteranu mršavost i nemogućnost gojenja a drugi preteranu gojaznost. 

Pevačica boluje od ovog drugog tipa u kome se osoba goji pa i tokom terapija se mora povesti računa o fizičkom izgledu kako ne bi drastično nabacili kilograme. 

Anabela se putem instagrama obratila javnosti o svom problemu u kome je rekla da se ugojila 7kg zbog čuvenog "Hašimota" kako se taj oblik i naziva a kome je terapija doživotna.

Kako je rekla ona se već mesec dana bori sa kilažom i trudi da skine kilograma svakodnevnim vežbama i izmenjenim načinom ishrane, kako bi rešila ovaj ozbiljan zdravstveni problem. 

- Mesec dana rada na sebi skinula sam 7 kg koje sam "nabacila" zbog bolesti štitne žlezde ili čuvenog Hašimota. Izmenjen način ishrane i trening mogu da reše ozbiljan zdrastveni problem - napisala je Anabaela na svom instagram profilu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

19.04.2019 11:44

Nije to ozbiljan zdrastveni problem.