Vranješ zadao poslednji udarac Karleuši: Od ovoga se Jelena neće oporaviti!

Autor: Mediji,Republika

Zabava

19.04.2019

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Vranješ pokazao je humanost na delu. Kako se saznaje, fudbaler Anderlehta, koji je poslednjih tri meseca u žiži javnosti zbog afere sa Jelenom Karleušom, kupio je ogrlicu od njene ljute protivnice Cece Ražnatović, i zo za 3.000 evra.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes
Ceni Cecu više od JK?

Naime, najveća balkanska zvezda je početkom aprila učestvovala u humanitarnoj akciji tako što je na Instagramu objavila video u kojem je pozvala pratioce da pomognu u prikupljanju novčanih sredstava za mladića Nikolu Rabrenovića. kome je potreban novac za operaciju u Rusiji. Ona je dala svoj nakit, nakon čega je krenula licitacija.

Prema rečima sagovornika, Vranješ se pod lažnim imenom uključio u akciju i u startu ponudio najviše od svih do tada - 2.000 evra, ali je na račun maldića uplatio dodatnih 1.000 evra.

- Ognjen je mnogo dobar prijatelj mog druga, koji mi je u poverenju rekao da su obojica učestvovali u licitaciji za Cecinu ogrlicu, ali da je Vranješ ponudio najviše od svih. Fudbaler je želeo da pomogne, ali ne i da se o tome priča ili piše, zato je i svoju ponudu izneo sa lažnog profila. On Cecu izuzetno ceni i poštuje i bio je siguran da će novac otići u prave ruke, a ja sam smatrao da je to trebalo da se zna - tvrdi izvor.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ceca se zahvalila putem instagrama na humanosti...

Ceca se na instagramu zahvalila svima koji su pokazali svoju humanu stranu.

- Želela bih da se zahvalim svima koji su učestvovali u akciji da se Nikoli pomogne. Hvala svim ljudima koji su poslali bar po SMS, a posebno izdvajam osobu koja je želela da bude anonimna kada je u pitanju ova licitacija. Ogrlica je prodata za 3.000 evra, svaka čast i hvala puno. Takođe se zahvaljujem svom kolegi Slobodanu Radanoviću, koji je takođe učestvovao u akciji i dao 1.500 evra za minđuše. Biće uvek takvih. a ja sam raspoložena da pomognem - istakla je folk zvezda. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

19.04.2019 11:55

Nešto se ne slažu iznosi za ogrlicu. Da li je dao 2.000 ili 3.000 evra za ogrlicu?