Đani pazario porše od 100.000 evra: Folker se počastio skupocenim automobilom!

Autor:

Zabava

19.04.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Radiša Trajković Đani privukao je veliku pažnju kada se u sredu uveče parkirao u poršeu koji košta preko 100.000 evra ispred Sava centra!

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Radiša Trajković Đani...

Naime, on je sa suprugom Slađanom Trajković došao na koncert koleginice Snežane Đurišić koji je u sredu uveče održala u Sava centru, a ispred vip ulaza je parkirao svog novog sivog mezimca.

Blicevi okupljenih fotoreportera su odmah počeli da sevaju, pa je Đani ukrao pažnju svojih kolega pevača koji su u tom trenutku takođe stigli na ulaz. On je pored nove mašine uz osmeh ispozirao sa suprugom Slađom, pa je za Srpski telegraf otkrio da ne želi mnogo da detaljiše o autu, jer tema večeri treba da bude koncert njegove drage koleginice.

- Auto kao auto, nema tu šta da se priča. Ružno je govoriti o ciframa večeras, pošto sam sa svojom ženom došao da uživam u pesmama moje drage koleginice Snežane. Ne sumnjam da će koncert biti odličan jer je ona neko ko zavređuje veliku pažnju i neko je na koga svi naši mladi pevači sa estrade treba da se ugledaju kada je karijera u pitanju - rekao je folker za naš list. Slađa se na koncertu Snežane Đurišić pojavila gotovo bez šminke u potpuno ležernom izdanju, što nije moglo da prođe neprimećeno, s obzirom na to da je uvek doterana i sređena.

Podsećamo, Đani je osmog marta održao spektakularni koncert u prepunoj Štark areni, na kom su mu gosti bile brojne drage kolege, a svojim spektaklom je zadao zadatak brojnim pevačima zbog sjajne atmosfere koju je tada napravio.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CTOJKE

19.04.2019 13:12

Само бахато Ђани! Брига те за сиротињу.