Ona je njena najveća podrška i oslonac: Ovo je majka Seke Aleksić!

Autor:

Zabava

18.04.2019

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić nikada nije krila koliko je imala teško detinjstvo, a njena majka Ibrima joj je uvek bila najveća podrška. Ona se sama starala o Seki i njenom bratu, a iako je Aleksićeva počela da se bavi pevanjem kako bi sebi i svojoj porodici obezbedila lagodniji život, njena majka nije želela da ona bude pevačica.

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Seka Aleksić...

Seka je tada poslušala majku koja joj je savetovala da treba "u rukama" da ima neki zanat, te je završila srednju frizersku školu, i odatle potiče njena ljubav prema modi i stilizovanju.

I danas Seka sa setom u glasu priča o tome koliko je majka Ibrima bila požrtvovana i trudila se da njena deca ni u čemu ne oskudevaju. Zbog života koji je vodila i koji ne zaboravlja, Seka bezrezervno pomaže ljudima pa je tako i sa majkom često deo akcija koje pomažu mnogobrojnim ustanovama ali i pojedincima.

Foto: instagram.com/seka_aleksic
Majka Seke Aleksić...

Sekina majka se ne pojavljuje u javnosti, ali pevačica s vremena na vreme na društvenim mrežama objavi njenu fotografiju. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading