Nina Badrić uživa u društvu miljardera na egzotičnom ostrvu!

Zabava

17.04.2019

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nina Badrić otputovala na luksuzno ostrvo Sveti Bartolomej na kom odmara. Ovo ostrvo, osim po luksuzu, poznata je i po tome što tu odmaraju najbogatiji ljudi na svetu.

RepublikaFoto: instagram.com/badrich

Naime, pevačica se već godinam uživa u društvu bračnog para Meljničenko, sa Sandrom i njenim suprugom Andrejem. Pre dve godine Nina je provela odmor na njihovoj luksuznoj jahti, čime se takođe pohvalila na Instagramu, a njihovo druženje i deset godina dugo prijateljstvo započelo je u Dubrovniku, kada se nekadašnja pevačica i članica grupe ,,Models" Sandra  poželela upoznati s Ninom Badrić.

RepublikaFoto: instagram.com/badrich

Inače ostrvo Sveti Bartolomej je na Karibima i važi za jednu najluksuzniju i najskuplju destinaciju iz čijih soba se može videti nestvarni pogled.

 

Nina je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografije sa luksuzne destanicaje, gde je na slikama napisala "konačno"  aludirajući na to da je napokon na odmoru, jer je u predhodnom periodu bila prezauzeta nastupima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finaly ??? #vacation?

A post shared by Nina Badric (@badrich) on Apr 14, 2019 at 2:31pm PDT

 

Nedavno je sa ovog ostrva fotografije objavljivala i Soraja Vučelić koja se, prema pisanjima medija, nedavno verila sa ruskim tajkunom. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading