SEKA OTKRILA: Presveta Bogorodica izmolila je moje suze!

Zabava

28.08.2017

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Seka Aleksić godinama je priželjkivala da se ostvari u ulozi majke, a najveća životna želja ostvarila joj se krajem septembra prošle godine, kada je suprugu Veljku Piljikiću podarila sina Jakova.

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Seka Aleksić

Otkada je na svet donela zdravog dečaka, Sekin život promenio se iz korena - ona je sve podredila odgoju naslednika Jakova koji joj je centar sveta i najveći životni uspeh. A jedanaest meseci od njegovog rođenja sumirala je utiske i vratila se u period kada je saznala da je u blagoslovenom stanju.

 

 

 

 

- Moja beba raste! Sada je pravi dečak...neverovatno je, kako su brzo prošli ovi meseci iza nas...Kao juče da sam pozvala moju doktorku Gocu Ivanović da saznam rezultat VTO. Kada mi je saopštila da je pozitivan, prvo sam legla na krevet i gledala u plafon, i pitala se da li je moguće da je Gospod čuo moje molitve?! Da li je moguće da je Sv. Nektarije toliko moćan i da je izmolio kod Gospoda nase želje, molitve. Da li je moguće da sam ja zaslužila da Presveta Bogorodica izmoli moje suze godinama čekajući da mi Gospod podari radost! Sećam se, sklopila sam ruke na stomak i tako zaspala...Probudim se, i dalje je sve isto, ja sam zaista trudna!!!! Moja beba je tu! Amin Bože! Za njega, za sve majke koje čekaju i koje su dočekale! Samo molitva, samo dobra dela, samo ljubav! Sve će ove tri stvari pobediti! Sve!!!! Velika Gospojina je danas!!! Radujte se! - napisala je pevačica na svom Instagramu uz video koji je objavila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading