Mirka u "Zvezdama Granda": Glumica pomaže Viki Miljković!

Autor: blic.rs

Zabava

17.04.2019

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković već duže vreme članica je žirija u "Zvezdama Granda", a od ove sezone mladim pevačima je i mentor pored svojih ostalih kolega.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Sad i ona ima svoj tim... Viki Miljković

A obzirom na to da njenoj koleginici Jeleni Karleuši pomažu pevačice Ivana Peters i Mira Škorić, Viki je odlučila da i ona pozove nekoga ko će njoj pružiti podršku i određena znanja njenim kandidatima. Izbor je pao na Mirku Vasiljević, koja ne samo da je Miljkovićkina prijateljica, već je neko ko takmičarima može biti od koristi kada je reč o scenskom nastupu:

RepublikaFoto: instagram.com/mirkavasiljevicfans
Drži predavanja takmičarima iz "Zcezda Granda"... Mirka Vasiljević

- Odmah da kažem da ja nisam deo njenog tima, ona ima ljude koji rade sa kandidatima... Ipak, s obzirom na to da sam od pete godine u medijima i posle sam snimila “Anđele”, pa je gluma postala moj ozbiljan hobi i na kraju posao, mnogo sam ljudi za sve te godine upoznala. Sa svima sam u super odnosima, a sa nekima se i viđam i družim. Dugi niz godina znam Viki, ja sam se rodila 90-ih godina, kada je ona imala ozbiljne hitove i odrastala sam kada je bila ozbiljna pevačica. Tokom moje karijere smo se upoznale, a posle ostale u kontaktu. Relativno skoro smo se videle i počele o ženskim temama da pričamo na kafi - rekla je Mirka.

RepublikaFoto: Promo foto
Postala i predavač... Mirka

- Pričala mi je da je ova godine velika odgovornost jer su dobili mentorski rad, približila mi je svoj rad u “Zvezdama Granda” i palo joj je na pamet da joj pomognem, da se jednom pojavim i prepričam kandidatima svoje iskustvo. Ono što se od glumaca očekuje je da u svakom trenutku na sceni budu najbolji što mogu, bez obzira šta im se privatno dešava. Ja sam rekla: “Ako to tebi znači i tvojoj grupi, naravno da ću doći”. Tako su i meni neki ljudi, kada sam i ja počinjala da radim, prenosili svoja iskustva. Volim uvek da pomognem drugima. Ja sam stvarno mislila da ću se pojaviti na 10 minuta, tako sam doživela, dođem kao Vikina drugarica i ispričam. Međutim, došla sam na probu i videla kamere, studio, baš sam bila iznenađenja, jer nisam očekivala tako ozbiljan nivo. Mislila sam da ću da pričam 10 minuta, a pričala sam sat i po vremena! Uplašila sam se da li ću u tom trenutku uraditi sve kako treba jer se nisam spremala uopšte. Izvukla sam se u smislu što volim da pričam i da su oni bili super raspoloženi. Dobro je ispalo na kraju i baš sam bila zadovoljna. Tu sam kao neko ko će Viki uvek podržati i nadam se da će njeni kandidati dogurati do finala. Isto kao što kada ja imam predstavu dođu moji prijatelji da me podrže- kaže nam Mirka Vasiljević.

Glumica dodaje i da ne bi mogla da se posveti kandidatima i postane stalni član tima, najpre zbog poslovnih obaveza koje ima.

- Ne bih mogla da se uklopim u njen tim jer je to zaista ozbiljan rad. Pored svog posla i privatnog života, u ovom trenutku ne bih imala vremena da im se 100 odsto posvetim. Ukoliko bude trebalo da dođem još neki put, doći ću, naravno, da joj pomognem kao prijateljici - iskrena je Mirka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading