Đoganijeva će završiti u ludnici: Kija i Sloba po drugi put izgovaraju sudbonosno "DA", evo i gde!

Autor: Espreso

Zabava

17.04.2019

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović odlučili su da se ponovo venčaju.

RepublikaFoto: instagram.com/kristinakockar
Ponovo se venčavaju, Sloba i Kija...

Bivši supružnici su ponovo u ljubavnoj vezi i već su zakazali drugo venčanje.  

Zbog pevačeve prevare sa Lunom Đogani u "Zadruzi 1" Kija i Sloba su se razveli, ali su se potom i pomirili. Međutim, njih dvoje i dalje kriju svoju vezu. 

- Kija je zbog Slobe nedavno ostavila dečka, s kojim je bila nekoliko meseci. Otkad su zajedno u žiriju "Pinkovih zvezda", proradile su im stare emocije i pomirili su se. Doduše, oni su se posle "Zadruge" u nekoliko navrata mirili i raskidali, ali ovog puta je to definitivno. Dogovorili su se da se u junu, kada budu na turneji po Americi, ponovo venčaju. Oni su već zakazali venčanje u Las Vegasu, kom će prisustvovati sam njihovi kumovi - otkriva izvor blizak paru.

Njih dvoje su oduvek želeli da sudbonosno "da" kažu u gradu neprestane zabave i kocke.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Pomirili se uprkost svemu, Kija i Soba...

- Još dok su se zabavljali, pričali su kako bi bilo lepo da se uzmu u Las Vegasu. Zbog toga što je Sloba prevario Kiju sa Lunom u rijalitiju, ali i zbog ostrašćenih fanova, za sada kriju da će se venčati. Nisu spremni da se bore sa pritiskom okoline i javnosti. Samo njihov najbliži krug prijatelja zna za to. Njih dvoje su se razveli pre osam meseci u Zrenjaninu, ali nisu poništili crkveni brak, tako da su i dalje venčani pred Bogom, a tako će i ostati - ističe izvor.

- Brakovi sklopljeni u Las Vegasu priznati su kod nas. Potrebno je samo da donesu dokumenta iz Amerike kod matičara u Srbiju. On će im zatim izdati izvod iz matične knjige venčanih - objašnjava izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Siniša

17.04.2019 09:17

Da li je Kija dobro razmislila? Još ima vremena da promeni odluku. On se nije javno pokajao za sve što joj je učinio. Sve njegove izjave su neozbiljne. Covek je potpuno neodgovoran za svoje postupke.

Odgovori 46 2
Mišo

17.04.2019 14:05

Sloba je nepouzdan partner. Možda Kija misli da ponovo preuzme brak kao jača ličnost. Da usmerava njihove karijere, odgaja decu uz pomoće majke i brine o domaćinstvu. To su prevelike obaveze.

Odgovori 31 2
Liki

17.04.2019 17:22

Kija i Sloba su sazreli i oni ce biti ok.Oni su jedno za drugo,to se vidi.Sretno u zivotu i 2 dece sto pre,to bolje.Slobina mama CE da legne na rudu a Kijina mama ce biti ok, za čuvanje dece,i uopšte.Draginja, pamet u glavu!!!!!!! Sretno.

Odgovori 22 2
Dolores

22.04.2019 12:52

Hvala dragom Bogu. Njih dvoje se vole i pripadaju jedno drugom.