Progovorila prva ćerka Zorice Brunclik: Majka me nije zvala da vidim sestrino dete!

Autor:

Zabava

17.04.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Brunclik i dalje ne mari za svoju najstariju ćerku Mariju (46), koju je dobila sa 18 godina u vanbračnoj zajednici. Pevačica se nije setila ni da je pozove na rođenje svoje unuke, odnosno Zlatine ćerke Milice.

RepublikaFoto: Prntscrin
Zorica i ćerka Marija...

Kako je za Srpski telegraf Marija otkrila, ali i njen dečko Nenad Kuzmanović, oni nisu još uvek videli Zoričinu unuku.

- Nismo bili kod Zorice, nisu nas još zvali. Neka je Milica živa i zdrava, to je najbitnije. Čujemo da je sve u redu i da je Zlata dobro. Čitamo i novine, pa sve vidimo. Ne zameramo im ništa, svako od nas ima svoj život. Molim vas da nas razumete i da nas ne pitate ništa više. Mi ne bismo voleli ništa da komentarišemo - bili su jasni Marija i Neša, koji ne žele da se eksponiraju u javnosti.

RepublikaFoto: Prntscrin
Marija, ćerka Zorice Brunclik

Svojevremeno više puta su istakli da vode miran život kod njega u Obrenovcu.

- Živim skroman život, radim skroman posao, sredio sam kuću posle poplave i sad lepo izgleda. Srećan sam u njoj i srećan sam pored Marije. Ona dođe kod mene na nekoliko dana, ali i ja odem kod nje - otkrio je tada ovaj skromni momak.

RepublikaFoto: Prntscrin
Marijin dečko, Nenad Kuzmanović

Neka je Milica živa i zdrava, to je najbitnije, čujemo da je sve u redu i da mi je sestra dobro, vidimo i u novinama, kaže dete folk zvezde

Nenad je tada takođe dodao da nikada ne bi tražio pomoć od popularne pevačice.

- Marija i ja još nismo muž i žena i ništa zvanično, ali i da jesmo, nikada ne bih tražio ništa od Zorice. Ako sam ja glava kuće, voleo bih da to tako bude. Samo mogu da se zahvalim Zorici što je rodila takvo dete kao što je moja Marija, jer skromnost je ipak najveća vrlina.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Zlata sa bebom izašla iz porodilišta...

Naime, o Mariji, kao i o njenom ocu se malo zna. Njen tata je Ahmed Ćelović iz Priboja, nekadašnji fudbaler Priboja, a kasnije i Rijeke. Ljubav između njega i Zorice desila se davne '77. godine. Priča se da su sve pesme koje je tada Zorica pevala bile posvećene baš Ahmedu.

RepublikaFoto: instagram.com/goldies.fashion
Zorica sa suprugom, ćerkom i zetom...

Pevačicina najstarija naslednica i dalje živi u blizini Obrenovca, gde njena majka nikada nije došla. Pozvali smo Zoricu, na čiji broj se javio njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, koji nije želeo da komentariše ništa vezano za ovu temu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mišo

17.04.2019 11:01

Ja sam roditelj. Sva deca su mi jednaka.

Odgovori 15 1
Đurđe

17.04.2019 13:03

@Mišo - Majka treba svoju decu da voli istom količinom ljubavlju. Ali kada deca odrastu drugačije se ponašaju prema svojim roditeljima. Neka deca se mnogo udalje ili zaborave roditelje, a druga su tu uvek uz njih.

Mišo

17.04.2019 12:50

Ja sam roditelj. Sva deca su mi jednaka.

Odgovori 15 1