Goca Tržan: Vezala bih ćerku za radijator ako bi uradila ovo...

Autor: Pink.rs

Zabava

16.04.2019

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goca Tržan osim što redovno nastupa i što je članica žirija najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars", ona u poslednje vreme na svom Jutjub kanalu snima vlogove u kojima govori na razne teme. Taj njen potez naišao je na oduševljenje javnosti koja rado posluša njene savete.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/ Goca Tržan
Strogo kontroliše ćerkin telefon... Goca Tržan

Pevačica je poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku i koja vrlo rado priča o onome što drugi ne govore. Kada je u pitanju digitalno nasilje i korišćenje najnovijih tehnologija, Goca priznaje da veoma vodi računa o tome šta njena ćerka radi na internetu. 

RepublikaFoto: instagram.com/gocatrzan

Goca Tržan...

Foto: printscreen/instagram.com/gocatrzan
Vodi računa o svom detetu... Goca sa ćerkom Lenom

- Postoje aplikacije razne kojima to kontrolišeš, to pod jedan, a pod dva, stalno uzimam telefon i kažem: "Daj mi da pregledam, da vidim šta pišeš, kome šta lajkuješ, kome šta odgovaraš" , jer ne želim da gajim malog hejterskog idiota u kući koji i svojim vršnjacima ili mojim kolegama ostavlja hejterske komentare, jer kad bih to videla mislim da bih je za radijator vezala. Mislim da i svaki roditelj treba da vodi računa o tome jer je to indicija za nešto što nije kako valja u kući - rekla je Goca u emisiji Premijera. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
CTOJAH

16.04.2019 19:26

Она би ћерку за радијатор везала? То је физичко насиље над дететом. И врло лоши родитељи то не раде. А она је онда врло, врло лош родитељ.

Odgovori 12 0
Sin

17.04.2019 09:35

Prvo da vežu Gocu za radijator desetak časova. Da isproba mučenje. Pa da je pitaju da li je to kazna za ljudsko biće.