Prvi put u izlasku nakon majčine smrti: Ovako se Jelena Karleuša sredila!

Zabava

16.04.2019

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon burnog perioda i tuge zbog smrti majke Divne, pevačica Jelena Karleuša vratila se jača nego ikad i odlučila da ne zapostavi poslovne obaveze i prijatelje.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Smrt majke ju je skoro uništila... Jelena Karleuša

Naime, pevačica je odlučila da se malo opusti, pa je izašla sa prijateljima u provod i objavila svoju fotografiju na društvenoj mreži Instagram. Jelena je na slici u bež haljini pripijenoj uz telo i čini se da je seksipilnija nego ikada do sada. 

Foto: instagram.com/karleusastar
Posle 40 dana od majčine smrti, Jelena je odlučila da izađe...

Divna Karleuša, poznata novinarka umrla je 3. marta u svom stanu u 61. godini. Jelena  je nedavno obeležila četdeset dana, a uz nju na groblju bio je njen prijatelj i menadžer  Zoran Birtrašević i starija ćerka Atina Tošić, tetka Danijela Dmitrović kao i mnogobrojni članovi familije i prijatelji. Nakon velikog bola i tuge čini se da se pevačica polako vraća svakodnevnom životu, a na nagovor Saše Popovića ponovo je u žiriju "Zvezda Granda" kako bi lakše i brže prebrodila gubitak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading