(FOTO) Ludilo na društvenim mrežama: Ovako je Darin desetogodišnji sin komentarisao majčinu fotografiju!

Autor:

Zabava

14.04.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Dara Bubamara objavila je na Instagramu vrelu promo fotografiju najavljujući novi singl pod nazivom "Ljubomora" i izazvala burne reakcije.

RepublikaFoto: instagram.com/darabubamara_official
Dara Bubamara...

Folkerki je u prvom planu obnažena zadnjica, a ono što je mnoge zaprepastilo jeste komentar njenog desetogodišnjeg sina Koste:

- Mama, najjača si - napisao je Darin maloletni naslednik u moru komentara njenih fanova koji su se uglavnom oduševljavali njenom bujnom pozadinom.

Foto: instagram.com/darabubamara_official
Darin sin napravio pometnju na društvenim mrežama...

S obzirom na to da se našao među komplimentima tipa "U jbt, nemam reči, a dobre guze", "Lepo dupence", "Guza fantastik", "Bombetina ova Dara", "Uuuuu, milfaaaaa... Goriiii...", pevačica je detetov komentar izbrisala.

Međutim, pojedini njeni pratioci su ga u komentarima ispod tagovali uz potvrdne opaske da mu mama jeste i najbolja i najjača. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dara...

Ovo, pak, nije prvi put da Darin sin komentariše mamine obline. Naime, pre nekoliko godina ona je i sama u emisiji "Amidži šou" priznala da je, tada šestogodišnji, Kosta oduševljen njenim grudima. 

- Moj sin Kosta obožava moje grudi, kaže mi "Buckice moja, imaš najlepše grudi na svetu" - ispričala je Dara u emisiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

15.04.2019 13:06

- Mama, najjguza si!