Sloba konačno dao sud o vezi Lune i Marka!

Autor: pink.rs, Republika

Zabava

13.04.2019

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović progovorio je o vezi svoje bivše devojke Lune Đogani i Marka Miljkovića, sa kojim je sada blogerka u rijalitiju.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović...

Pevač ističe da više nije deo njenog života, kao i da stoji iza svojih postupaka, a misli da Luna nije pala nisko zbog veze sa Markom.

- To je zatvoreni prostor i sve je moguće, nemam na čemu da joj zamerim. Ako im je lepo, želim im svu sreću u životu. Nisam promenio mišljenje, jednostavno... Ja sam prestao da bilo šta komentarišem o njoj. Ja ne mislim da je loša devojka, to je bitno - rekao je Sloba i priznao da njegovi roditelji i dalje prate rijaliti:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko...

- Moji roditelji prate rijaliti, ali opušteno, samo kad ih nešto zanima. Navikli su da me ljudi pominju, ja im samo govorim da bespotrebno sebi kidaju živce. Pre je bio haos. Što se tiče Lune, ravnodušni su. Oni mene podržavaju u odluci, nije im žao što nisam sa njom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
CTOJKO

13.04.2019 10:02

Слобина мајка Драгиња Радановић и даље плаче за снахом Луном и пријатељима Ђогајима.

Odgovori 23 3
Đurđe

13.04.2019 20:25

Slobo, oženi Lunu i uteši majku.

Odgovori 13 1