Andreana Čekić isprozivala kolege, jer ne podržavaju njenu vezu sa oženjenim muškarcem!

Autor:

Zabava

12.04.2019

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić se već nedeljama nalazi u srcu skandala jer je stupila u vezu sa još uvek oženjenim muškarcem Markom Miloševićem, čija zakonita supruga tvrdi da je on zbog folkerke zapostavio nju i dete.

RepublikaFoto: instagram.com/andreanacekic
Andreana Čekić...

Andreana pak odbija da komentariše celu ovu priču, a za to ima i te kako dobar razlog.

- Novinske napise ne komentarišem nikako, kao što ste i sami mogli videti. Svako ima pravo da se nosi sa tim kako želi, a ja sam izabrala svoj put. Živim život onako kako znam da je za mene najbolje i srećna sam što sam tako odlučila - obrazložila je Čekićeva na društvenim mrežama.

Odmah zatim, ona je imala i oštru poruku za svoje kolege.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/andreanacekic
Andreana i Marko...

- Toplo preporučujem kolegama i koleginicama koji u poslednje vreme daju izjave za novine: pokušajte da uspete u životu sa vrednim radom i pukim talentom. Od srca vam želim globalni hit da ne morate da se kačite za moje ime, da ne morate da plaćate paparace da vas uhode i da ne morate da budete nesrećni - bila je kratka i jasna pevačica.

Foto: printscreen/instagram.com/andreanacekic
Andreanina objava...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

12.04.2019 20:31

Švalerka ne može nikome da deli savete. Rasturačica svojih i tudjih veza. Ona je vrlo nemoralna osoba još od mladjih dana.

Odgovori 12 0