Komšije se bune zbog glasnog se*sa: Lukas krije da je u vezi sa ovom poznatom starletom!

Autor: Svet

Zabava

12.04.2019

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je osvanula vest da je pevač Aca Lukas otkinuo je za kreatorkom Natašom Šavijom

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aca Lukas...

Iako su kratko u vezi, ona se već uselila u njegov stan na Voždovcu, a strasti su toliko jake među njima da prave problem u Acinom komšiluku.

- Aca je odlepio za njom, ali bukvalno. On je nju upoznao preko svoje bivše devojke Božane Vujinović i strast je buknula na prvi pogled. On je čak vodi na svoje nastupe u inostranstvu. Bukvalno se ne razdvajaju, pa već je svoje stvari prenela u njegov stan. Ona mu u svemu odgovara i za sada se slažu fantastično. Seks im je toliko buran i intenzivan da se komšije žale zbog buke - navodi izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/natasa.savija
Nataša Šavija...

Lukas je rešio da novoj izabranici pomogne oko njenog privatnog biznisa.

- Aca je rekao da će joj pomoći oko butika koji otvara u Novom Sadu pošto već ima jedan na Novom Beogradu. Nataša širi biznis, jer je baš zapažena kao dizajnerka. Aca je svojevremeno pomagao i bivšoj ženi Sonji oko njenog butika, pa hoće i Nataši, koja je na početku karijere - završava izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading