Nataša Bekvalac imala ovu poruku za udvarače!

Autor: pink.rs

Zabava

12.04.2019

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac pre tačno godinu dana preživela je najgore trenutke svog života kada joj je njen bivši partner Luka Lazukić, prema njenim trvdnjama, naneo višestruke telesne povrede. Ona od tada ne priča mnogo o svom privatnom životu ali sada je otkrila ono što sve interesuje, da li je našla novog dečka.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera official
Nataša Bekvalac

Posle turbulentnog perioda kroz koji je prošla zbog bivšeg emotivnog partnera Luke Lazukića, Nataša je uplovila u mirnu luku i sada živi sasvim normalnim životom, daleko od gradske vreve, sa svojim ćerkama Hanom i Katjom.

Ekipi emisije "Premijera" Bekvalčeva je otkrila da o potencijalnim momcima sada ne razmišlja, ali da udvarača ima na pretek.

RepublikaFoto: Prntscr Prva TV
Nataša Bekvalac

- O momcima već jako dugo ne razmišljam, uopšte mi ne padaju na pamet, pametna sam u poslednjih godinu dana. Pišu mi preko Instagrama ali to ne bi želeo da vidiš zaista - rekla je pevačica kroz osmeh.

- Moja deca cvetaju, meni je to najvažnije. Mi smo živeli na Dedinju u Beogradu i nisam imala mogućnost da prošetam Hanu nigde osim ispred zgrade, a ovde nam je sve nadomak ruke. Osećam se kao svoja na svome, svuda je moja baza i moja deca to osete. Hana je mnogo srećnija, vratila se u svoju školu - rekla je Nataša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading