Ana okrenula novi list: Samo što se razvela od Rađena pevačica krenula u nove pobede!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

11.04.2019

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Ana Kokić vredno radi na pripremi svojih novih pesama. Nakon teškog životnog perioda i razvoda od vaterpoliste Nikole Rađena, Ana se vratila poslu u punom sjaju.

Foto: Dušan Petrović
Ana Kokić...

Sada pevačica priprema iznenađenja za svoju vernu publiku, a u četiri nove pesme koje će uskoro ugledati svetlost dana uložila je sedamdeset hiljada evra.

- Nakon razvoda od Rađena, Ana je uzela život u svoje ruke i odlučila da se u potpunosti posveti ćerkama i karijeri. Iza nje je težak period, ne samo kada govorimo o trenutku kada su odlučili da se razvedu, već i pre toga dok su postajali svesni da među njima stvari ne štimaju. U tom periodu ona je radila, ali su je problemi pritiskali. Zato je sada okrenula novi list. Ana uveliko sprema četiri nove pesme koje će objaviti do kraja godine, a u njih će uložiti pravo malo bogatstvo - kaže izvor blizak Kokićevoj i dodaje:

RepublikaFoto: Dušan Petrović
Krenula u nove pobede...

- Svaka pesma koštala ju je oko osam hiljada evra, dok će je spotovi za koje već zna scenario koštati nešto više od osam hiljada evra po singlu. Samo na taj kompletno audio-vizuelni efekat će dati oko 70.000 evra, a to je novac za koji je mogla da kupi stan. To dovoljno govori o tome koliko je ozbiljno pristupila nastavku karijere jer je bila zahtevna i kada su numere i kada su spotovi u pitanju. U startu je rekla saradnicima da ne žali novac, ali da želi da joj se svaka pesma u potpunosti dopadne, dok je u pisanju scenarija za ekranizaciju i sama učestvovala. Htela je nešto potpuno drugačije.

Pored novih pesama koje sprema, Ana je renovirala i porodičnu kuću u kojoj živi sa svojim ćerkama, te nema sumnje da se njen štek ispraznio i da će sada morati da krene u nove radne pobede.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

11.04.2019 19:05

Ana uspela u životu - razvela se. Bravo!

Odgovori 10 0