Mršava i u suzama: Jelena Karleuša dala majci 40 dana, ali bez Duška!

Autor:

Zabava

11.04.2019

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša danas je na Novom bežanijskom groblju dala pomen majci Divni Karleuši koja je preminula 3. marta u 61-oj godini.

Foto: e-stock/M.RODIĆ
Neutešna... Jelena Karleuša obeležeila majci pomen

Jelena je Divnin spomenik, koji je nedavno podignut i danas završen,posula crvenim ružama, a na groblje je došla u pratnji tetke Danijele Dmitrović i njenog sina, kao i prijatelja. Dugo je sedela i veoma malo govorila, dok je njena tetka uređivala oko spomenika.

Pomen je protekao u tišini, a pevačica je nemo sedela na majčinom grobu i plakala. Uz Jelenu je bio i njen pr Zoran Birtašević, ali ne i suprug Duško Tošić koji je po svemu sudeći verovatno otišao u Kinu kako bi se posvetio klupskim obavezama.

Foto: e-stock/M.RODIĆ
Nije prestajala da plače... Karleuša

Jutros su radovi na nadgrobnoj ploči Divne Karleuše privedeni kraju, a Jelena je za spomenik odabrala najlepšu majčinu fotografiju. 

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Nije ustajala s grobnog mesta... Jelena sa svojim pr-om

Podsećanja radi, Divna Karleuša, radijska voditeljka preminula je posle duge i teške bolesti u svojoj kući na Altini, a u vreme njene smrti Jelena se vraćala s nastupa iz Beča. Njoj su po povratku saopštili tužnu vest, a pevačica je veoma teško podnela majčinu smert.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading