Jelena podigla majci spomenik pred pomen: Ovako izgleda nadgrobna ploča Divne Karleuše!

Autor:

Zabava

11.04.2019

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obzirom na to da se bliži 40 dana od smrti Divne Karleuše (61) radio voditeljke, njena ćerka Jelena Karleuša podigla joj je spomenik.

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Sutra daje majci 40 dana... Jelena i Divna

U toku današnjeg dana kamenorezac radio je nadgrobnu ploču, a pop diva opredelila se za jednostavan crni spomenik i odabrala najlepšu fotografiju svoje majke.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Majstor vredno radi... Divni podignut spomenik...

Ono što je možda malo neobičnije je da su slova Divninog imena i prezimena ispisana latiničnim pismom, a sve ostalo je uobičajeno. 

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Jelena nije prisustvovala dok je kamenorezac radio svoj posao, što implicira da se verovarno dobro dogovorila s majstorom pa će radove pogledati kada budu gotovi. Budući da se sutra navršava 40 dana od smrti Divne Karleuše, Jelena je očigledno odlučila da sve bude spremno za taj dan, a do tada majčin grob ukrasila je prelepim buketima Kala.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Pevačica obavlja poslednje pripreme...

Podsetimo, radijska voditeljka preminula je 3. marta u svojoj kući na Altini od posledica duge i teške bolesti. U trenutku njene smrti Jelena Karleuša vraćala se s nastupa u Beču, a po dolasku prijatelji su joj saopštili tužne vesti. Pop diva veoma teško je podnela majčinu smrt, danima nije izlazila iz kuće, a tek nedavno se vratia žiriranju u "Zvezde Granda" na šta ju je nagovorio Saša Popović smatrajući da će se tako Jelena bolje osećati.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Podignut spomenik Divni Karleuši

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading