Zbog rakije sam završio u Urgentnom: Lukas progovorio o svom najvećem pijanstvu!

Autor:

Zabava

11.04.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Aca Lukas gostovao je preksinoć u emisiji "Amidži šou", pa se tom prilikom u studiju prisetio svog najvećeg pijanstva, kada je zbog rakije završio u Urgentnom centru!

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Aca Lukas...

Naime, pevač je kroz osmeh ispričao kako je popio toliko rakije od kruške da mu je na kraju bilo toliko loše da je povraćao sve do bolnice gde je trebalo da mu se ukaže pomoć.

- Jednom sam bio u "Zvezdara teatru" na nekoj proslavi i popio sam toliko kruške da su me odveli u Urgentni. Tada sam ostavio jasan trag iza sebe, kao Ivica i Marica, koliko sam povraćao usput. Ima čak i jedna slika kako ja ležim u Urgentnom i cigareta mi stoji u ustima - ispričao je Lukas, a ceo studio je prasnuo u smeh. Lukas je morao da otkrije detalje o ovom pijanstvu jer je izgubio u igri "Par-nepar", koju mu je voditelj Ognjen Amidžić pripremio. Folker je potom bez dlake na jeziku pomenuo i svoje bivše supruge i brakove, a niko nije očekivao da će se dotaći ove teme.

Aca: Na putu do bolnice sam sve vreme povraćao

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Prepio pa povraćao...

- Sad sam se setio moja tri najveća pijanstva - imao sam tri braka, pa vi, ljudi, prosudite kad sam najpijaniji bio u životu - našalio se Lukas na svoj račun. Na njegovo izlaganje nadovezao se i reper Slobodan Veljković Cobi, koji se takođe prisetio svog manje prijatnog iskustva sa alkoholom.

- Ja sam jednom prilikom toliko popio u jednom lokalu da sam pao unazad niz stepenice i glavu razbio. Moja tadašnja devojka je pomislila da sam najveći debil - objasnio je Cobi.

Inače, folker je stavio tačku na spekulacije da svoju drugaricu i koleginicu Svetlanu Cecu Ražnatović ne prati na Instagramu, pa je rekao da nema vremena da se bavi i društvenim mrežama.

- Sećam se da sam samo pratio nekoliko svojih drugara u vojsku. Što se Instagrama tiče, to za mene radi jedna devojka, to joj je posao. Ona tamo rešava koga prati, a koga ne - rekao je Aca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading