Karleuša planira da se ubije?! "Mama izvini za sve, uskoro ću da dođem bićemo ponovo zajedno"!

Autor: alo.rs, Republika

Zabava

10.04.2019

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša, kojoj je majka Divna Karleuša preminula, vratila se na snimanja Zvezda Granda, gde je u žiriju, kako bi se što pre oporavila od gubitka i skrenula misli.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Jelena mnogo pati za majkom Divnom...

Međutim, iako se činilo da se oporavlja posle gubitka majke, snimanje je navodno tokom protekle nedelje prekinuto zbog Karleušinog nervnog sloma, koji je doživela u studiju. 

Navodno je u jednom trenutku pevačica ničim izazvana, ustala i krenula ka izlazu kada je Popović počeo da se šali sa svim članovima žirija uz gromoglasan smeh u studiju. 

- Nikome nije bilo jasno zbog čega je JK tako reagovala i šta se dogodilo, ali je Popović trčeći izleteo sa scene i uputio se ka njoj. Tada su se začuli Jelenini stravični jecaji. Bilo je strašno. Njeno plakanje je trajalo više od deset minuta, a onda je kroz suze počela da doziva majku - ispričao je izvor, navodi da je, čim je mogla da govori, izgovorila da više ne želi da živi.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastarblog
Bile nerazdvojne...

- Nebrojeno puta je ponovila: "Mamice, vrati se, ne mogu da živim bez tebe. Mama, izvini za sve, uskoro ću da ti dođem, bićemo ponovo zajedno". Njeno takvo stanje je rasplakalo pola studija i svi su skamenjeni posmatrali šta se dešava. Ne sećam se da sam ikada čuo da neko tako bolno jeca i plače - priča izvor i dodaje da je Saša Popović na sve načine pokušavao da je smiri, grlio ju je, umivao i govorio da će sve biti u redu, ali je ona bila slomljena.

- Posle nekog vremena pridružila mu se Marija Šerifović, ali je tada Jelena počela još više da plače. Terala ih je i govorila: "Pustite me više svi, hoću da idem kod moje mame, ne želim više da živim, ne želim više da budem ovde. Pućiće mi srce od bola", i tako nekoliko puta - navodi izvor i ističe da se upravo u trenutku kada je čula Mariju, JK sabrala i vratila na scenu.

- Odmah da si se smirila i izašla na scenu - tako joj je Marija rekla i Jelena je prestala da plače. Umila se, popravili su joj šminku, a onda je sela u fotelju i nastavila sa emisijom kao da ništa nije bilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

11.04.2019 01:33

Egoista i samo misli na sebe.Ona nemoze...NJoj je tesko.Gore od svega je sto te zene vise nema.Kukavica koja nevidi da ce se njena deca naci u njenoj sadasnjoj situaciji ako joj se nesto dogodi.Ponasa se neodgovorno prema vlastitoj deci,kao da ih nema.Bitna je samo ona.

Odgovori 12 0