Životna odluka: Dea Đurđević se nakon nesreće odlučila na čin vredan divljenja!

Autor:

Zabava

09.04.2019

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dea Đurđević, koja je pre dva meseca doživela stravičnu saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobila teške telesne povrede od kojih se još uvek oporavlja, juče je po prvi put posle svega što se desilo stala pred kamere i progovorila o svom zdravstvenom stanju, kao i procesu oporavka.

RepublikaFoto: Pink.rs
Dea Đurđević...

Ona je priznala da je imala višetruke prelome, kontuziju srca i pluća, pored toga što joj je autobus otkinuo ruku. Njen doktor Marko Bumbaširević predložio joj je da posle svega napiše knjigu o onome što joj se desilo.

- Razmišljala sam. To mi uopšte nije palo na pamet dok mi profesor Bumbaširević rekao: "Zašto ti nešto ne bi napisala, da ljudi vide da može, da mogu iz svakakvih životnih situacija da se izvuku pozitivom i dobrim odnosom sa lekarom i najbližim ljudima", i onda sam rekla - što da ne! Mislim, otom potom.. Polako - izjavila je ona u "Premijeri".

Podsetimo, Dea je do sada imala 7 operacija, a oporavlja se u Kliničkom centru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading