Iza kulisa Deinog povratka na Pink: Suze lile u potocima, srca od sreće poskakivala!

Autor:

Zabava

09.04.2019

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada voditeljka Dea Đurđević koja je 7. februara doživela tešku saobraćajnu nezgodu kada ju je udario autobus i tom prilikom joj otkinuo ruku, izašla je juče iz bolnice i tom prilikom gostovala na televiziji "Pink" gde je govorila o svojim najtežim trenucima.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Dea presrećna što je ponovo na televiziji...

Dea je u svoju matičnu televizijsku kuću ušla vidno raspoložena sa ogromnim osmehom na licu, voljna već da sedne na svoju dobro poznatu poziciju pored kolege Predraga Sarape u "Novom jutru", ali će za to morati još malo da pričeka pošto se nije još potpuno oporavila. 

Kolege su je dočekale aplauzom i suzama na čelu sa čelnikom televizije "Pink" Željkom Mitrovićem ali i njenim verenikom takođe novinarom Mladenom Mijatovićem. 

Dok se šminkala i sređivala u garderobi Dea se šalila a dečko Mladen je bio sve vreme pored nje, obasipajući je poljubcima srećan što je zajedno sa njom van bolnice i bolesničkog kreveta. 

Kako je izgledao Dein doček i njena priprema za gostovanje u šminkernici pogledajte u galeriji: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading