Novi “Paparazzo lov”: Kija u novim prekršajima, Anastasija u kineskom butiku!

Autor:

Zabava

09.04.2019

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novom izdanju emisije "Paparazzo lov", u sredu, 10. aprila od 22 časa na TV Pink, ekipe je pratila u stopu najmlađu domaću muzičku zvezdu - Anastasiju Ražnatović.

RepublikaFoto: Promo/Pink.rs
Anastasija Ražnatović...

Cecina ćerka je pokazala da živi jedan jednostavan život, koji uključuje čak i činjenicu da joj ne predstavlja problem da neku robu pazari u kineskom butiku. Kako za Anastasijom, tako je ekipa emisije bila za petama i njenom bratu Veljku, ali i njihovoj majci Ceci. Sa kim su se sretali i kojim povodom videćete u opsežnom izveštaju.

Život Kije Kockar i Slobodna Radanovića je već gotovo dve godine u žiži javnosti. Ovog puta "Paparazzo lov" je pokušao da dođe do odgovora na pitanje da li se oni više vole ili mrze i da li je Kijina nova ljubav u stvari bila samo farsa. Pri tom, u konkretnim snimcima videćete koliko i dalje pobednica prve “Zadruge” pravi prekršaja tokom vožnje, ugrožavajući svoj, kao i živote ostalih učesnika saobraćaja.

RepublikaFoto: Promo/e-stock/I. DOBRIČIĆ
Kija i Sloba...

Treća godišnjica od ubistva pevačice Jelene Marjanović ponukala je ekipe ove emisije da provere kako se članovi njene porodice ponašaju kada je već prošlo toliko vremena od njenog ubistva, a da razrešenja još nema. Saznećete šta se desilo na pomenu i šta rade Marjanovići ovih dana.

Voditeljka Dea Đurđević izašla je iz bolnice posle dva meseca. Kako se o njoj brinu njena majka i verenik Mladen Mijatović, možete se uveriti u jednom od priloga u ovoj emisiji.

Glumac i voditelj Milan Kalinić napravio je još jedan skandal u nizu kada se fizički obračunao sa jednim navijačem na tribinama hale Pionir, pa u emisiji sledi prilog o ovom događaju i šta je Kalinić radio nakon toga.

Emisija se bavi i prinovom u porodici Zorice Brunclik, odnosom Snežane Đurišić i njenog partnera, kao i nastavkom skandalozne porno priče Dare Bubamare.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojo

09.04.2019 12:20

Kija, ne brže od života.

Odgovori 15 0
Vojo

09.04.2019 16:56

Milan Kalinić se obrukao u Pinku kada je izjavio da bi opet nasilnički reagovao. Pozovite i tučenu stranu da da izjavu. Nemojte biti jednostrani navijači.