Nakon hapšenja najpoznatijeg srpskog makroa oglasila se Mimi Oro!

Autor:

Zabava

09.04.2019

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šapčanin Mihajlo Maksimović koji je od ranije poznat kao najpoznatiji makro u regionu, ponovo je uhapšen na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Mihajlo Maksimović...

Kako pišu mediji, kod njega je, kao i prošli put kada je uhapšen, pronađena uredna evidencija prostitutki koje je podvodio ali i klijenata koji su koristili "njegove usluge".

Policija je kod njega pronašla lap-top, mobilne telefone kao i sveske, u kojima je zabeležio imena devojaka i žena koje su pružale seksualne usluge, ali i njihovih mušterija.

Kako se sumnja, prostitutke iz Maksimovićeve evidencije uglavnom su poznate pevačice i starlete, dok su njihove usluge koristili poznati sportisti, biznismeni i političari. Policija je povela istragu, a kako navode beoghradski mediji, brojne poznate ličnosti sada u panici i preko advokata pokušavaju da spreče da njihova imena izađu u javnost.

Podsetimo Maksimović je u decembru 2014. godine uhapšen u rutinskoj saobraćajnoj kontroli, a policija je nedugo zatim utvrdila da se bavio organizovanjem elitne prostitucije i da je radio sa sedam prostitutki, od kojih je pet uhapšeno. Za preostale dve sumnjalo se da borave u Bosni i Hercegovini.

Tada su privedeni Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, i Banjalučanka Božana Vujinović i protiv njih je podneta prijava u Prekršajnom sudu.

Foto: instagram.com/mimi_oro_milica
Mimi Oro...

Milica Živanović, poznata kao Mimi Oro, koja je uhapšena zbog prostitucije puštena je posle dva dana iz ženskog zatvora u Požarevcu na slobodu, pošto je Prekršajni apelacioni sud usvojio žalbu njenog advokata Danila Nikolića na presudu sa kojom je bila osuđena na osam dana zatvora.

Odluku o puštanju na slobodu doneo je sudija Prekrašajnog suda u Beogradu, nakon što je starleta žalila na presudu. Prekršajni apelacioni sud je uvažio njenu žalbu, posle većanja, sudija je odlučio da Mimi Oro pusti na slobodu.

Mimi Oro se na svom Instagramu oglasila nakon hapšenja Mihajla Maksimovića. Starleta je besna što se njeno ime ponovo provlači kroz medije.

Foto: instagram.com/mimi_oro_milica
Mimi pobesnela...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Paja

09.04.2019 09:25

Divan govor vidi se da je fakultetski obrazovana

Odgovori 23 0
CTOJKO

09.04.2019 13:07

А који факултет она дипломирала? Кафански факултет?

Odgovori 12 0