Tijana Ajfon optužila Marića da je pedofil!

Autor:

Zabava

09.04.2019

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tijana Ajfon i psihijatar Jovan Marić gostovali su zajedno u Jutarnjem programu na televiziji Pink. Jedna od tema na koju su razgovarali bila je i elitna prostitucija!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Tijana Ajfon...

- Zašto se optužuju te devojke, zašto se ne stavi prvo dokaz - počela je Tijana Ajfon, a Jovan Marić se nadovezao na njenu priču:

- Ja bih pohvalio ovu devojku, jel beše Tijana ili Dijana? - upitao je on.

- Tijana, ne pravite se ludi, znate sve o meni, i na kojoj televiziji sam gostovala, pili smo piće. Ne prekidajte me. Gospodin je bio nekukturan i ispred studija - rekla je starleta.

Svađa je na trenutak utihnula, a zatim je kulminirala kada se povela priča o devojci iz Nigerije, koju je Jovan Marić svojevremeno doveo u Srbiju na studije.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jovan Marić

- On mi je ispričao da je doveo neku devojku iz Nigerije da ovde studira, a to nije roditeljski, to je pedofilski. Mene je više život naučio nego ta vaša diploma koju vi imate, ja sam veći psihijatar od vas - povisila je ton starleta.

- Posle ovakvih vaših reči ja ću da zaćutim - kratko je rekao Marić.

- Naravno da ćete da zaćutite - odbrusila je starleta, dok su voditelji Irina Vukotić i Žika Šarenica nemo posmatrali situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading