Ušao u studio i poljubio je: Emotivan trenutak tokom gostovanja Dee Đurđević na Pinku!

Autor:

Zabava

08.04.2019

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada voditeljka Dea Đurđević koja je 7. februara doživela tešku saobraćajnu nezgodu kada ju je udario autobus i tom prilikom joj otkinuo ruku, izašla je danas iz bolnice i gostovala na televiziji "Pink" gde je govorila svojim najtežim trenucima.

Foto: Prntscrin
Prvi put pred kamerama nakon nezgode... Dea Đurđević

Lepu voditeljku sve kolege dočekale su raširenih ruku, a ona je gostovala u "Nacionalnom dnevniku" gde je osim nje o zahvatu spajanja ruke govorio i hirurg, prof. dr Marko Bumbaširević.

Foto: Prntscrin
Kolege na Televiziji "Pink" dočekale su je raširenih ruku...

- Osećam se savršeno, sada sam skroz na sigurnom. Ovo je moja kuća, najbolje se osećam. Imala sam višestruke povrede i kontuziju srca i pluća i dvostruki prelom karlice i trtičnu kost. Ruka mi je bila otkinuta, zahvaljujući doktoru Marku Bumbaširoviću ja imam ruku, on je glavni heroj, zaista je bio odgovoran za sve to. I dalje je čuvamo i oporavljamo zajedno - govorila je između ostalog Đurđevićeva, a pre samog početka gostovanja u studio informativnog programa ušao je Dein kolega s kojim je do trenutka nesreće vodila emisiju "Novo jutro", Predrag Sarapa.

Voditeljka je bila veoma srećna kada je videla svog kolegu, ali je bilo očigledno da se sa Sarapom viđala često u protekla dva meseca. Predrag je u nekoliko navrata isticao da posećuje Deu i da se raspituje za njeno stanje.

Kada je ušao u studio, voditelj je poljubio svoju koleginicu u glavu, a kamere su zabeležile i ovaj emotivan trenutak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marina

08.04.2019 19:56

Hrabra žena. Želim joj sto brži oporavak.

Odgovori 10 0