Piksi neće da pusti JK i Tošića u vilu: Useljenje u kuću odloženo dok ne isplate sve pare!

Autor:

Zabava

09.04.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i Duško Tošić nisu isplatili Draganu Stojkoviću Piksiju celokupni iznos od dva miliona evra za vilu na Dedinju, i to je jedini razlog što se do sada nisu uselili u novi dom. Kako Srpski telegraf saznaje, Piksi čeka da mu Tošić na račun uplati preostalu sumu kako bi im dao ključeve u ruke.

Pikis ne da ključeve dok ne legne ceo iznos...

- Kada su pregovarali oko kupovine vile, Duško je zamolio Piksija da ga isplati u nekoliko rata u zavisnosti kako bude primao uplate od kluba. Piksi je rekao da nema problema, a kako su prve dve rate od po pola miliona legle na vreme, napravili su predugovor o vlasništvu koji su potpisali krajem prošle godine. Međutim, Piksi je počeo da sumnja u isplatu celokupne sume pred treću ratu, koja je kasnila mesec dana. Tek sredinom februara Duško mu je uplatio pola miliona, ali ključeve ni tada nije dobio - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Duško je nedavno Draganu Stojkoviću tražio ključeve, ali Zvezdina zvezda neće ni da čuje za to

- Duško mu je tražio ključeve kako bi se uselio, ali mu je on tada rekao da će ključeve dobiti tek kada se isplati kompletna suma. Iako mu je Duško obećao da će sve regulisati do maja, Piksi ne želi da rizikuje nego je rekao da će po isplati dobiti ključeve u ruke, što se Dušku nimalo nije dopalo - završava priču izvor.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nezadovoljan Pikisjevim ponašanjem... Tošić

 To je dodatno pogoršalo odnose na relaciji Karleuša-Tošić budući da pevačica pritiska muža da se presele u novu kuću

Kako dalje saznajemo, to je dodatno pogoršalo odnose na relaciji Karleuša-Tošić budući da Jelena pritiska Duška da se presele u novu kuću nakon smrti njene majke, ali on sada nije u situaciji da joj ispuni želju. Iako je i sam svestan da bi u ovom trenutku sređivanjem novog životnog prostora znatno skrenula misli sa tragičnog događaja, Dušku su vezane ruke da bilo šta učini. On čeka da mu kineski klub Gvangžu uplati preostali iznos na račun kako bi ga prosledio.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Duška, ali se do zaključenja broja nije javljao na telefon dok je Piksijev broj poznat redakciji bio isključen.

Podsećanja radi, Duško Tošić i Jelena Karleuša prošle godine pazarili su luksuznu vilu od Dragana Stojkovića Piksija za dva miliona evra. Budući da je kupovina luksuzne nekretnine pala samo mesec dana nakon Duškovog potpisivanja ugovora za Gvangžuom, čiji je trener upravo Piksi, sve glasnije se spekulisalo da su se oni u stvari dogovorili da ga Piksi dovede u klub, a zauzvrat će on od njega da kupi kuću koju je Zvezdina zvezda godinama pokušavala da proda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleksa

09.04.2019 08:33

Normalna procedura.