Marina i Futa Lukasu plene tajni stan!

Autor:

Zabava

05.04.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas mogao bi da ostane bez stana na Novom Beogradu zbog duga većeg od 100.000 evra, koji nije isplatio hit-mejkerima Marini Tucaković i njenom suprugu Aleksandru Raduloviću Futi.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Ostade bez stana... Aca

Po presudi, izvršitelji su nedavno došli da mu plene imovinu, ali im je on tada poručio da nema kuću koju bi mu oduzeli. Međutim, prema saznanjima Srpskog telegrafa, folker je pokušao da sakrije nekretninu koju poseduje na svoje ima.

- Izvršitelji su nakon provere Lukasove imovinske karte došli do saznanja da pevač ima tajni stan na Novom Beogradu od 80 kvadrata, čija je tržišna vrednost blizu 100.000 evra. U tome im je najviše pomogla poreska, koja je pronašla da pevač poseduje objekat na ovoj lokaciji - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje da je proces naplate potraživanja u Lukasovom slučaju prilično komplikovan.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Dobili ga na sudu... Marina i Futa

- Njegov stan je već bio označen u zabeležnici, što znači da ga je već neko pre njih potraživao. Imovina sada ide na licitaciju i biće prodat po najvišoj ceni koju ponude. Međutim, ni tada Marina i Futa ne dobijaju novac, pošto se prvo izmiruju troškovi prema prvom dužniku, pa ono što pretekne ide ovim dvoma - završava priču izvor.

Izvršitelji su nakon provere Lukasove imovinske karte došli do saznanja da pevač poseduje nekretninu na Novom Beogradu čija je tržišna vrednost blizu 100.000 evra

Kako dalje saznajemo, izvršitelji su išli i u njegovu matičnu kuću "Grand" da provere da li tamo ima nekih primanja i utvrdili da nema. Stavili su mu blokadu na sve račune kako bi naplatili dugovanja.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo pevača, ali se do zaključenja ovog broja nije javljao na broj poznat našoj redakciji. Takođe, pozvali smo i Marinu da čujemo i njenu stranu priče, ali ona nije želela ništa da komentariše, već je istakla da veruje tužilaštvu i da ne želi u to da se meša.

RepublikaFoto: Prntscrin
Lukasov stan biće njen... Marina

Podsećanja radi, Marina i njen suprug Aleksandar tužili su Lukasa zbog duga od 100.000 evra, koje im, prema njihovim tvrdnjama, pevač nije isplatio za pesme čiji su oni autori. Pravosnažnom odlukom suda popularni dvojac je dobio slučaj i Lukasu je naloženo da u roku od 30 dana mora da isplati ceo dug. Kako to nije učinio, izvršitelji su mu nedavno zakucali na vrata, ali im je pevač tada poručio da on nema nikakvu imovinu na svom imenu, te da nemaju šta da mu oduzmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading