Nisam hteo Brenu i Bobu na svojoj promociji: Stefan nije zvao roditelje na svoj važan dan!

Autor:

Zabava

05.04.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi pevač Stefan Živojinović napravio je juče promociju nove pesme "Od večeri do jutra" u restoranu kod svoje snajke Aleksandre Prijović, ali nije pozvao svoje roditelje jer bi mu oni, kako kaže, ukrali svu pažnju!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nije zvao roditelje na svoj važan dan... Stefan Živojinović

Naime, Brenin i Bobin naslednik je u prijatnom ambijentu ugostio sedmu silu i brojne prijatelje, a za Srpski telegraf je otkrio da je roditeljima jasno stavio do znanja da ih ne želi na promociji i da će sa njima privatno da proslavi još jedan uspeh na poslovnom planu.

RepublikaFoto: e-stock agency
Sin ih nije pozvao na promociju... Brena i Boba

- Znao sam da će me svi pitati gde su Brena i Boba, ali ja ih nisam danas hteo na svojoj promociji. Znao sam da bi mi ukrali svu pažnju da su se pojavili, a neću da mi pesma bude u drugom planu. Hteo sam da fokus bude samo na mom spotu, tako da svi mogu da pogledaju i kakav smo to spot pripremili. Roditelji su, naravno, hteli da dođu, ali sam im na vreme rekao da se ne spremaju i da ih neću na promociji - rekao je Stefan i dodao:

Živojinović: Roditelji su, naravno, hteli da dođu, ali sam im na vreme rekao da se ne spremaju

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Želi da uspe bez pomoći majke... Stefan

- Sa svojim najbližima ću naravno da proslavim kod kuće, ali tek za vikend, pošto sada imam brojna snimanja na televizijama povodom promocije pesme, pa moram da budem odmoran, ali ludilo tek sledi - rekao je pevač. On je otkrio i da bi voleo da snimi duet sa koleginicom Milicom Pavlović, sa kojom ga mediji već duže vreme spajaju, navodeći da među njima sevaju varnice.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Probija se sam...
Foto: instagram.com
Milica Pavlović

- Milica je osoba koja posao shvata i te kako ozbiljno, veliki je profesionalac i naravno da bih voleo snimimo duet. Stalo me pitaju ljudi da li mi se ona dopada. Naravno da bih bio sa njom, ona je lepa devojka, ali mi smo samo dobri prijatelji - uverava Živojinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sinke

16.04.2019 05:50

Alkoholičari se takmiče ko će više da popije.