Ceca se pojavila bez šminke, pa otkrila da li ju je bilo sramota!

Autor: Blic.rs

Zabava

04.04.2019

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović bila je model svom prijatelju i šminkeru Dušanu Laziću Lazi na "masterclass-u" koji je održao pre dve večeri, a s obzirom na to da se pojavila bez šminke mnogi su bili iznenađeni ovom njenom odlukom.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Ceca se pojavila potpuno bez šminke pre nekoliko hiljada ljudi...

O tome da li je Lazi trebalo mnogo vremena da je ubedi da mu bude model i, samim tim se pojavi bez šminke Ceca je otvoreno govorila:

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Šminkao je dva sata... Dušan Lazić i Svetlana Ražnatović

- Ja se nikada svog izgleda nisam stidela, ja sam to što jesam, imam godine koje lepo nosim, imam najboljeg šminkera na Balkanu i šire. A drugo izaći bez šminke, to se zove samopouzdanje, jednostavno to si što jesi - izjavila je Ceca koja je dva sata provela u šminkerskoj stolici.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Bila model...Ceca

Ovom času šminkanja prisustvovale su mnoge javne ličnosti poput Cecine ćerke Anasastije, ali i drugih Lazinih klijentkinja kao što je Emina Jahović, Milica Todorović, Ilda Šaulić, Edita Aradinović, Slađa Alegro i mnogih drugih. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ajna

05.04.2019 19:26

Ma ja đe će je but sramota kad je puna plastike i botoksa?! Sa šminkom ili bez je vrlo antipatična faca