Bosanac kupio džip od 100.000 evra!

Autor: D. L.

Zabava

03.04.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompozitor i član žirija u "Zvezdama Granda" Dragan Stojković Bosanac pojavio se juče na snimanju ispred studija u crnom mercedesu čija je cena na tržištu oko 100.000 evra.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Dragan Stojković Bosanac!

Kompozitor je u džipu G klase došao na snimanje, a oko njega su se odmah sjatili foto-reporteri, s obzirom na to da se u ovom vozilu Stojković do sada nije pojavljivao. Bosanac se odmah pohvalio, doteravši crnu mečku pred ulazna vrata studija na Košutnjaku, ali nije želeo da komentariše novi auto.

Dragan je auto parkirao na bezbedno mesto ispred "Grandovog" studija

Kompozitor je, po svemu sudeći, rešio da obraduje sebe skupocenim automobilom, pa je auto parkirao na bezbedno mesto dok traje snimanje emisija "Grand produkcije".

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/Automann-TV
Mercedes Benz G Klasa..

Podsećamo, direktor "Granda" Saša Popović važi za nekog ko voli skupa kola, pa ima bogat vozni park u svom domu. Njemu je možda najvredniji BMW X8, koji je kupio pre nekoliko godina, a koji je platio neverovatnih 150.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading