Lukasova porodica ponovo na okupu!

Autor:

Zabava

26.08.2017

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas i njegova bivša supruga Sonja Vuksanović ovog vikenda slave rođendan svoje mezimice Viktorije.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Lukas

Kako izvor blizak pevaču navodi, Lukas i Sonja zajedno su se dogovorili da organizuju Viktorijin rođendan u igraonici i na nekoliko sati stave sve razmirice na stranu zarad njene sreće.

- Nije nikakva tajna da bi Sonja i Aca uprkos svim svađama i neslaganjima učinili sve za svoju ćerkicu. Kako se bližio rođendan, seli su da se dogovore kako će ga proslaviti i odlučili da bi zbog Viktorije najbolje bilo da ga obeleže zajedno. Sonja je organizaciju preuzela u svoje ruke i sve je isplanirano do najsitnijeg detalja, tako da će Viktorija dugo pamtiti ovo slavlje - rekao je izvor.

U petak je Aca javno čestitao rođendan i svom sinu Lazaru.

- Danas je mom Lakiju rođendan, srećan rođendan, sine - napisao je folker na Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.