Severina ne može da proda stan zbog pogleda na groblje!

Autor: D. Lukić

Zabava

03.04.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stan Severina Kojić (46) u ulici Bijenićka cesta u Zagrebu neće niko da kupi jer joj pogled sa terase pada pravo na groblje, pa će morati da smanji cenu!

RepublikaFoto: printscreen/index.hr
Severina Kojić

Naime, Kebina snajka je zbog velikih dugova primorana da proda nekretninu koja vredi oko milion evra, a to će morati da uradi po mnogo nižoj ceni. Ona je posetila agenciju za nekretnine gde je obrazložila da želi da proda luksuzni stan, pa su joj nadležni iz ove firme objasnili da je cena koju potražuje previsoka i da će morati da je spusti.

 Seve će stan u Zagrebu morati da proda po ceni nižoj od milion evra, a 800.000 evra joj iznosi kredit koji je uzela od banke

- Severina je zbog fijaska na poslovnom planu upala u velike dugove, pa je rešila da se na brz način izvuče iz debelog minusa. Palo joj je na pamet da proda stan, ali traži mnogo novca bez pokrića. Mislila je da će brzo da nađe kupca zbog toga što je njen stan luksuzno sređen i prostran, ali se brzo pokazalo da to nije tako. Iako je nekretnina na dobroj lokaciji, odmah ispred je groblje Mirogoj, i to je veliki problem - otkriva za naš list izvor blizak Kojićki.

RepublikaFoto: youtube.com/ fermentirani
Severina Kojić

Kako dalje saznajemo, Severina će stan u Zagrebu morati da proda po ceni nižoj od milion evra, a 800.000 evra joj iznosi kredit, koji je uzela od banke. To joj stvara dodatnu nervozu jer je prvobitno mislila da proda ovaj stan i, nakon što pokrije kredit, za ostatak para uzme duplo manji. Očigledno je da sada ni od toga nema ništa.

Inače, da Seve je za novi album iskeširala 100.000 evra, međutim, nastupi su uprkos tome izostali jer pesme nisu naišle na veliko interesovanje publike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading