Karleuša i Vranješ se danas mire: Ognjen sa osmehom ušao u sud!

Autor:

Zabava

02.04.2019

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Vranješ došao je pre nekoliko minuta na suđenje po tužbi koju je on podneo protiv Jelene Karleuše zbog pretnji smrću.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ognjen stigao na suđenje nasmejan i raspoložen...

Fudbaler je u Prvi osnovni sud na Novom Beogradu stigao u pratnji svog advokatskog tima, a ono što je mnoge iznenadilo jeste to da nije skidao osmeh sa lica. 

Jelena i Ognjen naći će se uskoro oči u oči po tužbi koju je fudbaler podneo protiv pevačice za povredu ugleda i časti.

Podsetimo, u januaru su zajedničke fotografije i snimci iz Grčke pop dive i sportiste zatresle region, a ona je svom, navodnom, ljubavniku zapretila i izvređala ga na Fejsbuku. Ognjen je već početkom februara protiv Jelene podneo dve tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ognjen Vranješ...

Fudbaler tvrdi da su mu pretili ubistvom, te da će mu platiti zbog toga.

Vranješ je u privatnoj krivičnoj tužbi podnetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pevačica 14. januara uvredila preko društvene mreže Facebook javnim saopštenjem u kojem je napisala:

RepublikaFoto: e-stock agency
Jelena Karleuša...

- Ti crve mali, nećeš fudbal zaigrati nikad više, ni u klubu, niti za reprezentaciju. U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašistično, rasističko go*no - napisala je Jelena, između ostalog i navela da on može da "montira slike i snimke, ali ne može da joj ugrozi brak i porodicu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading