Viktor se skidao go: Bobin i Brenin sin proslavio 21. rođendan gala žurkom!

Autor:

Zabava

02.04.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmlađi sin pevačice Lepe Brene Viktor Živojinović proslavio je prekjuče 21. rođendan u krugu porodice i prijatelja u jednom prestoničkom restoranu, a slavljenik je bio toliko veseo da je u jednom momentu počeo i da se skida!

RepublikaFoto: instagram.com/viktorernest
Viktor Živojinović...

Naime, Brena i njen suprug Boba Živojinović su za svog naslednika napravili veselje za pamćenje na kom su okupili prijatelje, brojnu familiju i kolege, te se uz muziku i piće slavilo do jutra. Ponosna majka je na Instagram profilu stavila deliće atmosfere iz restorana gde su se provodili do kasnih sati, pa su Viktoru neprestano stizale rođendanske čestitke i preko društvenih mreža.

Živojinović se nije libio da pred gostima pokaže golo telo, dok su Đorđevićku kitili novčanicama

Foto: printscreen/instagram.com/lepabrenaa
Viktor sa mamom Brenom...

Brena je sinu pevala njegove omiljene pesme, a goste je u jednom trenutku iznenadio i Viktor, koji je mami uzeo mikrofon i rešio da zapeva. On se toliko zaigrao, da je počeo da skida košulju i go igra sa drugarima oko stola, pa se Brena sve vreme smejala pokušavajući da obuzda naslednika.

Na Živojinovićevom rođendanu pojavila se i njegova snajka Aleksandra Prijović, kojoj su gosti odmah ishvalili figuru i uputili komplimente na račun izgleda s obzirom na to da se nedavno porodila.

Breninu snaju Priju gosti hvalili kako izgleda odlično nakon porođaja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kod nas je uvek veselo??❤️?

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Mar 31, 2019 at 5:00pm PDT

Proslavi rođendana prisustvovao je i veliki broj ličnosti sa estrade, a pevačica Sanja Đorđević napravila je feštu kad je zapevala, pa su je Viktorovi drugari kitili novcem i evre stavljali u grudi. To Đorđevićki nijednog momenta nije zasmetalo, pa je mahala šakom punom para i pozirala fotografu. Folker Aco Pejović nije bio oran da zaigra, pa je za svojim stolom uživao u vinu dok je pušio tompuse. Rođendanska torta je u ponoć iznenadila slavljenika, a bila je specijalno dekorisana vatrometom.

Okupljeni su nazdravili sa slavljenikom uz šampanjac, pa su mu poželeli sve najbolje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading