Mnoge žene danas plaču: Ženi se Saša Kovačević!

Autor: Avaz.ba.

Zabava

26.08.2017

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Kovačević je pre nekoliko dana u Grčkoj zaprosio svoju djevojku Zoranu Tasovac.

Foto: instagram.com/sashakovacevic
Saša Kovačević

Nakon tri meseca veze, pevač Saša Kovačević je, kako se priča, zaprosio svoju devojku Zoranu Tasovac i ona je rekla: "Da"!

Saša je prosidbu pažljivo pripremio i čuvao u tajnosti, a sve se dogodilo pre nekoliko dana na letovanju u Grčkoj.

- Veridba je bila intimna i romantična. Saša je Zoranu izveo u jedan restoran na večeru, prethodno nije hteo ništa da joj nagovesti. Pola sata pre izlaska joj je rekao da se na brzinu spremi, jer ga je navodno pozvao na večeru dugogodišnji prijatelj koji živi u Grčkoj. U restoranu, koji je svečano bio dekorisan po Sašinoj želji, nije bilo drugih gostiju. Zorana nije ništa primetila, sve dok u restoran nisu ušli muzičari, koji su počeli da sviraju srpske pesme. Tada je Saša izvadio prsten i kleknuo pred nju - ispričao je izvor blizak Kovačeviću i dodao da je Zorana bila oduševljena i rekla je : "Da".

Foto: instagram.com/sashakovacevic
Zorana i Saša

- Ona je bila iznenađena i ushićena, nije mogla da veruje šta se dešava. Mi smo sve to posmatrali, bili smo ispred restorana i čekali smo da Zorana pristane, pa da onda uđemo da im čestitamo. Slavili smo do kasno u noć - rekao je jedan od Sašinih prijatelja..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading