Sloba Radanović izbezumljen: Ona tvrdi da joj je pevač napravio dete!

Autor: Pink.rs

Zabava

01.04.2019

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najatraktivnijih pevača na ovim prostorima Slobodan Radanović zbog svoje ogromne popularnosti preživljavao je mnoštvo stresnih situacija, kako zbog svoje porodice o kojoj neizmerno brine, tako i zbog ljudi koji ga ne vole pa čine sve kako bi narušili njegovu reputaciju i povredili vlasiti ego.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović...

Mediji su brujali o svakodnevnim pretnjama koje je dobijao, ali i onim lascivnim porukama. Budući da je Slobodan već navikao da se suočava sa ovakvim i sličnim situacijama, ekipa Pink.rs rešila je da se povodom 1. aprila, Dana šale, našali na njegov račun.

Naime, Radanoviću su ispričali da se njihovoj redakciji javila devojka koja je saopštila da je trudna i da nosi njegovo dete! Pevaču je otkriveno da je u pitanju devojka sa kojom je imao romansu na jedno veče, nakon jednog od svojih nastupa.

Slobodanu je zastala knedla u grlu kada mu je ovo saopšteno, pa je vidno iznerivran pokušao da se opravda i demantuje sve.

- Ma, daj! Nema šanse, to je neka bolesnica koja se istripovala da je trudna sa mnom. Neka mi se javi ona, da vidimo. Mogu i ja da kažem da imam bombu u stomaku i, šta ćemo sad?! Ne viđam se ni sa jednom devojkom i to ne može biti istina - bio je iznerviran Radanović.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Sloba, u neverici kada je čuo šok vesti...

Međutim, na ozbiljno pitanje da li bi u krajnjem slučaju odbio da prizna dete ukoliko se dokaže da je njegovo, on je dao džentlmenski odgovor i samim tim stavio do znanja da je spreman da snosi svaku odgovornost.

- Ako se ispostavi da je ta dotična trudna sa mnom, ja ću prihvatiti dete, mislim da će biti najveći frajer na planeti - otkrio je Sloba.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Radanović odahnuo. kada mu je saopšteno da je sve bila šala...

Kada mu je otkriveno da je u pitanju prvoaprilska šala i da može da odahne, Pinkova zvezda se nasmejala iz sveg glasa, ali nije sakrio da je oduševljen i da je bio nepripremljen za ovakvu šalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

01.04.2019 12:55

Tako će i stvarno da mu bude ako posle nastupa stupa u kontakt sa nepoznatim devojkama.

Odgovori 11 1