Severina pred bankrotom, prodaje stan od milion evra!

Autor:

Zabava

01.04.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Srpski telegraf saznaje, pevačica Severina Kojić sve je bliža bankrotu! Naime, u prilog ovoj tvrdnji govori informacija do koje je naš list ekskluzivno došao, a to je da je Kebina snajka nedavno posetila agenciju za nekretnine u želji da proda luksuzni stan u zagrebačkom naselju Bjelička cesta, čija je vrednost blizu milion evra. Prema tvrdnjama upućenih, pevačicu su stisla dugovanja prema banci od koje je uzela 800.000 evra kredita, kao i sami troškovi održavanja stana, s kojima više ne može da se nosi.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal
Severina Kojić

- Severini su se nagomilali dugovi. Ona već duže vreme ne zarađuje kao ranije, a troškovi su se povećali i zbog toga je nedavno posetila agenciju za nekretnine kako bi oglasila svoj luksuzni stan u Zagrebu. Ona želi da proda postojeći i kupi duplo manji, a da sa ostatkom novca zatvori kredit koji još uvek otplaćuje. Zato je ponudila agenciji i mogućnost da joj pronađu stan od 100 kvadrata uz određenu nadoknadu u zamenu za stan u kome trenutno živi - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Seve svakog meseca plaća veliku ratu za kredit, a pored toga ima i enormne troškove za održavanje stana

 

- Seve je upala u teške finansijske probleme i bukvalno je prinuđena da proda stan jer drugih rešenja nema. Svakog meseca plaća veliku ratu za kredit, a pored toga ima enormne troškove za održavanje stana. Nedavno je iskeširala 100.000 evra za album koji nije naišao na interesovanje publike, a zbog toga su mnogi počeli da joj otkazuju tezge. Čak i oni zakazani nastupi koje joj je ugovorio bivši menadžer su joj otkazani, zbog čega se sada tuži s njim.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Severina Kojić

Kako dalje saznajemo, Kebinoj snajki novopečeni menadžer i suprug Igor nije zakazao ni jednu jedinu tezgu, a računi za spotove i pesme koje je snimila svakodnevno pristižu. Izgleda da Severinu iz ove teške situacije može da spase samo prodaja stana, koja bi donekle zakrpila finansijske rupe.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading