Lukas proveo noć sa bivšom devojkom Božanom

Autor:

Zabava

30.03.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kažu da stara ljubav zaborava nema, a ova izreka bi možda najbolje opisala ljubavni život folk pevača Ace Lukasa, koji je mnogo puta do sada pokazao da je za njega vrlo retko raskid veze konačan.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Aca Lukas i Božana Vujinović

Naime, ovoga puta Lukas se ponovo zbližio sa nekadašnjom devojkom, plejboj zečicom iz Banjaluke Božanom Vujinović, sa kojom je proveo noć.

Nataša Šavija je te noći pravila društvo Aci i plejboj zečici

- Božana je samo zbog Lukasovog nastupa iz Banjaluke stigla u Beograd, na njegov poziv. Odmah je zvala Natašu Šaviju da izađu na Acinu svirku i provedu se do jutra, što su i učinile. Sve vreme su bile uz Acu, a on je sve pesme posvetio njima - počinje priču za naš list dobro obavešteni izvor i uverava da su između Lukasa i Božane opet proradile varnice.

- Aca i Vujinovićka su čitavo veče koketirali, a on je u jednom trenutku poslao piće za njen sto. Nakon svirke, Božana ga je sačekala, a potom su popili piće. U sitnim jutarnjim časovima napustili su lokal i uputili se u nepoznatom pravcu sa osmehom na licu - zaključio je naš sagovornik.

Foto: printscreen/instagram.com/natasa.savija
Šavija pravila društvo Božani i Aci..

Detalje lude noći na svom Instagram profilu podelila je i Nataša Šavija, koja je postavila nekoliko video-snimaka na kojima joj Lukas peva na uvo. Takođe, i Božana je podelila sa svojim pratiocima snimak na kome, uz zvuke Lukasove muzike, nazdravlja sa Natašom.

Aca Lukas nije bio dostupan za komentar povodom ovih navoda do zaključenja ovog broja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading