Milić Vukašinović: Bebeku je zinula guzica za pare!

Autor: D. L.

Zabava

29.03.2019

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roker i bivši član grupe Bijelo dugme Milić Vukašinović žestoko je isprozivao svog kolegu Željka Bebeka navodeći da je pevač trošio puno novca i da je od Gorana Bregovića tražio da mu daje deo od autorskih honorara.

RepublikaFoto: youtube.com/MONDO portal
Milić Vukašinović

Naime, Milićeve fanove na društvenoj mreži Tviter je zanimalo zbog čega je Bebek napustio grupu, pa ga je bivši bubnjar bez dlake na jeziku isprozivao u svom stilu.

Milić: Uslovljavao Bregu da mu daje novac od njegovih autorskih prava

- Bebeku je zinula guzica za više para jer je trošio enormno, pa je uslovio Bregu da mu daje i od njegovih autorskih honorara. Bregović svašta ima, a on nema ništa. Govorio je i da je on Bijelo dugme. Onda, kad je ostao sam, nije imao šta da jede dve godine, dok se grupa Bijelo dugme vinula još više - napisao je Milić na Tviter nalogu i dodao:

- Kraj grupe Bijelo dugme se desio kada ju je napustio Bebek, a ono sve kasnije sa Tifom i Alenom je Brega i pevači, ali ne i grupa Bijelo dugme.

RepublikaFoto: facebook.com/bebekfanpage
Željko Bebek

Podsećamo, sukobi između članova Bijelog dugmeta dešavali su se i ranije, ali ništa nije ukazivalo na to da će se muzičari i dobri drugari rastati usled nesuglasica koje nisu mogli da prevaziđu. Za doček 2018. godine potukli su se Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović, a tuča na Crnogorskom primorju je nastala zbog navodne dugogodišnje netrpeljivosti, o čemu su mediji dugo pisali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading