(VIDEO) Nije želela više da ćuti: Usred Jelenine tuge, Sofija progovorila o Duškovoj prevari!

Autor:

Zabava

28.03.2019

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak ove godine obeležio je seks skandal Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa, a kako su mediji nedeljama brujali o njihovoj navodnoj aferi, počelo je da se spekuliše i da je Jelenin suprug Duško Tošić bio neveran, i to sa poznatom manekenkom Sofijom Milošević.

RepublikaFoto: printscreen/e-stock/Peter Alex/V. Lukić
Sofija i Duško...

Sofija je još tada na svom Instagramu demantovala ove navode, nazvavši Karleušu svojom prijateljicom, a sada je pred kamerama "Premijere" objasnila sve o susretu sa Duškom Tošićem, zbog kojeg su i krenule spekulacije o njihovoj aferi. 

- Umešana sam u nešto u šta apsolutno nisam bila akter dešavanja. Bila sam akter zato što sam se našla za istim stolom sa Duškom, Piksijem i njegovom porodicem jer se družim sa njegovom ćerkom. Mislim da je to nekome tako odgovaralo, nagađam i kome ali dobro. Jelena i ja smo se čule i nekako i mislim da nas je sve ovo nekako zbližilo, postale smo i prijateljice. Ona nije verovala nijednog trenutka, pogotovo što je smešno jer detalj koji je malo poznat jeste da je to veče u istom društvu bila i Jelenina tetka - rekla je Sofija.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar, ognjen_vranjes

Ognjen i Jelena...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading