"Morala sam da pevam kad mi je umro brat!"

Autor:

Zabava

28.03.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja pevačica narodne muzike Snežana Đurišić sledećeg meseca koncertom u Sava centru obeležava 50. godina karijere, a za Srpski telegraf folk zvezda se prisetila najtužnijih trenutaka koje je doživela baveći se ovom profesijom. Naime, Snežana ističe da je pored lepih strana pevačkog posla odlično upoznala i one loše.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Snežana Đurišić

- Imala sam trenutke kada nisam mogla da radim svoj posao, koji volim najviše na svetu. Bila sam na pozornici kada mi je umro brat. To su očajni trenuci, koji ne mogu da se opišu rečima. Tada morate da budete surovi profesionalac iako vam nije do života. Da maksimalno ispoštujete publiku dok preživljavate pakao. Nažalost, to je loša strana ovog posla. Mi pevači smo u nezavidnoj poziciji, jer smo stalno pod budnim okom kamere, što zahteva i da se smejete kada vam se plače. Niko nas ne pita da li nam se peva kada nam dođu crni dani - ističe pevačica i tvrdi da je presrećna što, za razliku od mnogih kolega, ima prijatelje na estradi.

Snežana: Lakše je bilo u moje vreme postati zvezda nego sada

 

- U današnje vreme imati prijatelja na kojeg možeš da se osloniš je bogatstvo. Imam prijatelje na estradi i čuvam ih. Moja generacija je drugačija od ovih mlađih pevača. Zaista smo različiti! Ne bih da otkrivam imena, ali imam nekoliko divnih kolega koje su mi istinski prijatelji - uverava Snežana i otkriva detalje svog koncerta koji je zakazala za 17. april.

- Na jubilarnom koncertu će biti najviše mojih pesama. Takođe, spremam i iznenađenja u vidu specijalnih gostiju. Sigurna sam da će se ljudima dopasti. Najveći poklon za jubilej će mi biti pun Sava centar - ističe pevačica koja se prisetila svojih prvih muzičkih koraka.

- Nekada je važilo da, ako ne znaš da pevaš, ne možeš da uspeš, pa i da si najlepši i najzgodniji. Hiperprodukcija je uzela maha, a ja ne bih znala da kažem formulu za uspeh. Smatram da je lakše bilo mojoj generaciji. Mi smo bili predodređeni da uspemo, jer smo imali talenta. Danas, ako si mnogo skroman, ako nisi osoba od skandala ili ako nemaš poroke, trebaće ti više vremena. Ipak, smatram da takve "zvezde" brže i odu. Kao neko ko je završio Muzičku akademiju, mogu sa pravom da kažem da je mnogo škarta na estradi - kaže Đurišićka i uverava da bi se bavila sportom da nije pevačica.

RepublikaFoto: E-stock/D. Stanojević
Snežana Đurišić

- Da nisam pevačica, možda bih bila sportistikinja, obožavam skijanje - zaključuje Snežana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading