Kaća dobila stan od 100 kvadrata!

Autor: alo.rs

Zabava

25.08.2017

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić je jedna od najvećih zvezda u usponu na našoj javnoj sceni. Kaća je poznata kao neko ko zna šta hoće i postigne sve što zamisli.

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Katarina Grujić

Tako je bilo i ovog puta. Mlada pevačica je imala veliku želju da se odseli iz porodične kuće i osamostali. Roditelji su joj to i omogućili kupivši joj nov stan od čitavih sto kvadrata.

 

 

- Kaća najviše vremena provodi kod kuće kada nije na nastupima. Najviše joj prija mir njenog doma i tu se oseća najsigurnije. Ipak, ona je intenzivno počela da razmišlja o tome da se odseli iz porodičnog doma, jer smatra da ima dovoljno godina i da bi trebalo da testira sebe i kada je reč o takvom načinu života. Želela je da bude samostalnija kako bi jednog dana kada dođu deca i porodica bila potpuno spremna na sve što je čeka", otkriva izvor blizak mladoj folk zvezdi i dodaje:

"Njeni roditelji su je od samog starta podržali u ovoj odluci, a kako su njih dvoje vezani za Katarinu, teško im je bilo i da pomisle da bi ona možda iznajmila neki stan i tu živela. U trenutku kada su shvatili da bi Kaća zaista i mogla to da uradi, rešili su da je iznenade. Naime, njih dvoje su kupili stan od sto kvadrata u jednoj od novih zgrada čiji se radovi privode kraju, pa će tako za nekoliko meseci Kaća da se odseli iz porodičnog doma i započne samostalan život. Ona je bila presrećna kada su joj jedne noći za porodičnom večerom predali ključeve od stana. Bilo je veoma emotivno. Svi su plakali", otkriva izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading